27 déc. 2014

Bij Jef, Texel

-- amuses
bonbon pure chocolade en roquefort
gerookte paling met rettich en zwarte thee
haring op beschuit van bleekselderij
aardappel, avocado en tomaat
heilbot met licht gerookte vissaus
waddenzeegarnalen, rode paprika en bouillon van tomaat

ZEEDUIVEL
groene bloemenkool, waterkers, courgette, vinaigrette van radijs
Riesling Rodelseer Küchenmeister alte Reben 2012, Paul Weltner

KREEFT
bloedsinnesappel, zilte plantjes en kruidnagel
UNO Txakolina 2012, Goiaena Koop

WADDENZEEKOKKELS
kalfstong, anijspaddenstoeltjes, gesmoorde prei, jus van gepoofte knolselderij
Vouvray Clos de la Bretonnière 2012, Domaine de la Taille aux Loups

FAZANT
topinamboer, rozijntjes, pied de mouton en taugé
Trousseau 2012, Domaine de Marnes Blanches

TEXELSE HARDE KAZEN
Macvin du Jura, Domaine Berthet Bondet

MANGO
roze peper, sinesappel, chocolade en zuring
Riesling Beerenauslese Schloß Schwabsburg 2012, huff

PEER & CHOCOLADE
hazelnoot, appel, karamel en verveine
PX, El Maestro Sierra
Bij Jef, Herenstraat 34, 1797 AJ Den Hoorn

Aucun commentaire: